Premium
Premium lager kjøttkvernere, og du kan gjøre mye mer med en kjøttkvern enn å bare å male kjøtt, noe som gjør den til en perfekt følgesvenn på kjøkkenet. Den mest utbredte kjøttkvernen i Sverige var fra Husqvarna Vapenfabrik, og den begynte å bli produsert allerede i 1890. Millioner av kjøttkverner ble produsert der frem til 1971, da fabrikken stengte. På 1800 -tallet ble kjøttkverner laget av støpejern som ble hermetisert for å få rustbeskyttelse og en blank overflate. Det var tyskeren Karl Friedrich Christian Ludwig Drais von Sauerbronn, også kjent som Karl Drais, som oppfant kjøttkvernen. De første tidlige kjøttkvernene hadde en håndsveiv der kjøttet ble skrudd ned til en metallplate med flere små hull som resulterte i lange, tynne kjøttbiter. Over tid ble de håndsveivende kjøttkvernene elektriske. I dag har Premium alt fra slakteutstyr Premium viltvekt og kjøttkverner, samt Premium Maxi skjæreblad slik at knivbladene enkelt kan byttes ut ved behov.
Premium kjøttkvern
Med Premium kjøttkvern, som er perfekt å ha til matlaging og slakting, kan du male kjøtt som proffene hjemme på ditt eget kjøkken. Den kraftige kjøttkvernen er designet for både profesjonell og hjemmebruk. Denne spesielle modellen av Premium kjøttkvern er perfekt for deg som jakter mye og har store mengder kjøtt hjemme, da denne kjøttkvernen har høy kapasitet. Takket være den robuste og holdbare konstruksjonen i aluminium, kan du enkelt male store mengder kjøtt uten problemer.
Men er du ikke den som har mye kjøtt hjemme, kan du også male fisk, grønnsaker eller kanskje stappe din egen julepølse? Da har varemerket også en liten og allsidig kjøttkvern. Den er liten og kompakt, og du kan enkelt sette den opp i kjøkkenskapet blant andre redskaper. Du kan male kjøtt og grønnsaker raskt og enkelt, og denne lille kjøttkvernen klarer en kapasitet på 1 kg. Lag dine egne fiskeboller eller gjeddekaker hvis du fisker mye, i stedet for å kjøpe fiskeboller uten tekstur på boks.
